Läheltä piti...

Runoilija Bandit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007
Viimeksi paikalla: 29.10.2017 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

3. POLVEN RUNOILIJA...


"Elän niin kuin elän, en kuitenkaan niin kuin eläin..."

Kaikki runoni 
http://bandit.webbis.fi
 

Kypärän kun nostan - ja päähäni laitan
Kunnolla näin kiinni - sen hihnan taitan
Saappaat siis jalkaan – ja suojat selkään
Sä et kai luule – mä että pelkään

Kyytiin kun nousen – tuon ratsun vahvan
Sen vauhtiin piiskaan – näin käännän kahvan
Hetken jo tunnen – mun taidot nää
Kanssakilpailijatkin – varjooni jää

Vauhti kun kiihtyy – hallita en voi
Oranssin ratsuni – moottori vain soi
Vikuroiden heittää – mut kyydistään
Iskeytyen maahan – makaamaan mä jään

Kipu viiltää selkää – tuskin tajuihini jäin
Vilistävän silmissäni – elämäni siinä näin
Apu luoksein saapui – silti tuskani on
Kävelenkö koskaan – on ajatus loputon

On riskit suuret – lajin tään, sen tiedän
Siks päätin silloin – nää kivut kun siedän
Elämästään voi kai – nauttia myös toisin
Mielenrauhan silloin - läheisilleni soisin

Selite: 
Arvostamani enduro-harrastus sai kivuliaan päätöksen loukkaantuessani melko vakavasti mitättömältä vaikuttaneen kaatumisen seurauksena. Sairaalassa ollessani oli yöt pahimpia, niiden pimeimmät tunnit, kun mieli myllersi ja pelkäsi pysyviä vammoja. Juuri ne sai lopettamaan lajin toistaiseksi, todennäköisesti lopullisesti... <br/> <br/> Runon olen kirjoittanut sairaalassa ollessani ja omistan sen läheisilleni, ystävilleni ja minua hoitaneille ihmisille, jotka ovat kannustaneet ja tukeneet toipumisessani...
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikka pojat ovat suuria ja vahvoja
voi vahinko tulla, kun kääntää kahvoja
ne on niitä poikien juttuja
äidillekkin jo hyvin tuttuja
jos jotain nyt toivoa voisin
sulle toipumisen parhaan soisin.

Synttärionnea
Kyllä vaimo hyvin ties
että olet vauhtimies
nyt Enduro jo talliin laita
lahjahevosella matkaa taita.

Vai tällaista kuuluu.Toivon sinulle voimia ja paranemista kuitenkin.Runossasi oli syvä viisaus ja opetus.

 

Käyttäjän kaikki runot