Katson...

Runoilija Bandit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007
Viimeksi paikalla: 29.10.2017 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

3. POLVEN RUNOILIJA...


"Elän niin kuin elän, en kuitenkaan niin kuin eläin..."

Kaikki runoni 
http://bandit.webbis.fi
 

Istun alas ja kun katson, taivasta pimeää
Tähdenlennosta vain pieni, valojuova hetkeks jää
Ohikiitävän sen hetken, niitä seuratakin voi
Tulee toiveesi se toteen, niinhän lauluissakin soi

Et kai ennen sä ollut, nähnyt koskaan mitään moista
Katsees ylös kun suuntasit, jäit odottamaan toista
Mitä mietit mitä toivot, kun ilmiön tuon näit
Sen haluisin mä tietää, siihen mietteissäsi jäit

Tähtiä paljon on, mutt vain osan niistä nään
Ne mieleeni sut tuo, siks tein mä runon tään
Korkealta näin mä nuo, kaupunkimme öiset valot
Järvi tyyni, valtatie, sekä kaukaisimmat talot

Katson ylös sekä alas, katson länteen taikka itään
Silmiini kuvas piirtyy, vaikken näekään mitään
Kylmä tuuli syksy säässä, sormiakin palelee
Silti ajatuskin susta, lämmön kehoon valelee

Selite: 
Tähdenlento saa ajatuksiin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli oikein mielenkiintoinen runo,olisi vaikka pidempäänkin voinut lukea.
Tähtitaivas on upea näky ja siitä saa kyllä kauniita runoja aikaan jos vaan on tilaisuus syventyä asiaan.

Ihastuttava herkkä runo tähdistä ja toiveista.
Mukavaa syntymäpäivää!

Istu alas ja katso tänään tähdenlentoa,
siellä on tähti joka tuo sinulle onnittelut.
Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot