Yksi yö

Runoilija DeadLetters

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 12:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I've had/ hard times
trying to brake me down/
hard times over again/
hard times trying to get
me down/ I will survive,
I'll survive bacause of
your love..."

L-60º:n "Hard Times" kertoo lyhyesti sen, mitä ite en osaa itestäni sanoa.
 

Vaniljakahvin tuoksuiset hiuksesi
Suihkunkostea pehmeä ihosi
Samoin kuin samettiset huulesi
Vedellä valetut

Kaunis muisto minulle vain jäi
Tuoksusi jäi tänne leijumaan
Silmät kiinni laitan ja nuuhkaisen
Kyynel silmäkulmassa huokaisen

Satiinipeiton jätit jälkeesi
Siihen tuoksusi tartutit
Tyynyliinan satiinisen
Yöksi viereeni laitan

Selite: 
10.10.2010.. Klo 20.30-20.37...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot