Saapuva juna

Runoilija DeadLetters

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2007
Viimeksi paikalla: 3.10.2016 12:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" I've had/ hard times
trying to brake me down/
hard times over again/
hard times trying to get
me down/ I will survive,
I'll survive bacause of
your love..."

L-60º:n "Hard Times" kertoo lyhyesti sen, mitä ite en osaa itestäni sanoa.
 

Istun yksin puistossa
Vanhalla harmaalla penkillä
Vielä 10 minuuttia
Ja olet täällä

Kuulen junan äänen
En näe sitä missään
Mutta kuulen
Se tulee lähemmäksi

Oletko jo tulossa
Etuajassa kerrankin
Nyt jo näen sen
Junan saapuvan

Sen jarrut kirskuvat
Kun se tulee asemalle
Muutama ihminen poistuu
Sinä mukaan lukien

Näemme toisemme
Kävelet luokseni
Kerrankin olet minun
Edes yhden yön

Selite: 
10.10.2010.. Klo 20.42-20.46...
Kategoria: 
 

Kommentit

hienolla tavalla haikean kaunis runo! :D

hienolla tavalla haikean kaunis runo! :D

 

Käyttäjän kaikki runot