Kipeä rakkaus

Runoilija Nerina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

... Särkyneet unelmat koostuvat särkyneistä sirpaleista...
 

Muistot vain/
mut valtaansa saa/
aina uudelleen/
ei niitä voi/
noin vain unohtaa/
sillä rakkaus satuttaa/
ellei sydäntään/
osaa piilottaa/
ja tunteitaan kadottaa...

Selite: 
Pieni raapustus siitä, mitä mielessä pyörii. Ilman suurempia pohdintoja.
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen runo

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot