Uni Jalopeurasta

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Suonet ja voiteet,
sopiva happamuusaste juoksettumiseen.

Juurakosta lahonneen kuusen,
kallistuneen kelon säpäleestä,
taimien ja silmujen aiheesta, yhteiselosta,

koivun tuohikäärön läpi,
puhallus sieraimista;

Sorkkien tömähdykset kiristyneellä kankaalla,
liikkeen tunnistimen punaiset välähdykset.

Ryteikön läpi rynnistävä tumma tiivistymä,
karistaa yltänsä puutoksen siteet,
eloton laahus,
riisua aristava kudos.

Esiin astuu kuinen punos,
elohopean ajatus.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva runo, joka ei päästä lukijaansa helpolla, kuin olisi näihin muutamiin säkeisiin puristettu valtava energia... mutta lopun kaksi riviä yllättävät, niiden mukana kääntyy uudenlainen lehti kuin siirtyisi toiselle tasolle. Kiintoisaa!
Upeaa kerrontaa, elämä todellakin osaa olla yllätyksiä täynnä <3 
Psykedeelistä, joo :)
Mutta piristävää!
Näin kun mielikuvitus laukkaa,
syntyy vaikka mitä, kuten tämä runo osoittaa.
Voimaa kuin karhulla,
ytyä ja tulta, lopussa esiin astuu puhtaus <3
 

Käyttäjän kaikki runot