INTOHIMO

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 





Vihollinen odottaa kita auki
hampaiden vasta-teroitetut tikarit säihkyen
kypsää sielu-lihaa.

Kaipaus valuu yli äyrään!

Kaiken täyttää jokainen jyrähdys, venähdys
loikka kohti taivasta,
uudesti syntyvä nippu säikeitä

rämisten pitkin käytäviä
kuormahevosia, säkkejä, rakennuspalikoita,
tynnyreittäin kuohuvaa simaa.

Korvessa kajahtaa
pedon väki,
jokainen riivattu karvan kärki,

sähisevät käärmeet,
jotka suoltavat myrkkyä ja happoa.

Loputon tulva,
kierivä vyyhti savuavaa häntää.

Piiska sivaltaa tulenpunaisen juovan sitä samaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla vaikuttaa olevan vahva oma tyyli runoudessa, vaikken olekaan paljoa ehtinyt lukemaan. Tekstissäsi tuntuu olevan asennetta, joka tavallaan karmii selkäpiitä mutta on myös innoittavaa.
Runosi on täynnä outoja ja kiehtovia kuvia kuin Salvador Dalin maalaus. Se säkenöi, rätisee ja paukkuu mahtavalla voimalla otsikon innoittamana!
 

Käyttäjän kaikki runot