Valtauskonto

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Kuluneen kohokuvion halkeillut maalipinta,
muurahaisparven risteilyalus, nuolenmuodostus,
kokous ja valtakunnallisen keskustelukerhon avaus, sana.

Eläköön!

Pahnanalainen pehmyt pahvilevy, sienensyömä,
olutta juova homeen asuttama
kolu.

Kymi, joka halkoo happomeren liejuista ulappaa
raivaa pään haltijan satamaan alas
kansana sukeltamaan maanpäällisen kalan kalvon suojaan.

Paperisilppua leijuu alas, purkauspilven laskeuma,
haukatessa hajoava haavi,
tähtien kansantanssin tiukahtelu,
josta kattoon ropisee timanttimursketta.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä jos mikä on runouden uudistamista. Raikasta ja tajunnanräjäyttävää sanasinfoniaa! Bravoo!!!
Loistavasti olet saanut kerrottua asiaa, vaikka yhteys on poikki <3 
 

Käyttäjän kaikki runot