Jalansitojan liuotus

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Oliokokoelmien kahluupaikka,
kallion rajaama kivikkoranta.
Vyö viruen vasten vuoren syrjää,
kahleina erämaan kimallusta myöten.

Mehiläisparvien mittaamat matkat
putkilokasvien onkaloissa,
lävitse kuultava kultainen valo,
kumota kehien väliset viitteet matkimalla saniaisia.

Teräpäiden, vaunujen oikkusarvisten oivallusten,
orivallan väliintulon jähmettynyt jylinä,
puunrunkojen rakoihin pakeneva katku,
kolina maan rakoon,

Ravintoketjun jatkoon.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän runon sanatykityksen ja värikkäiden ilmaisujen jälkeen on hieman hengästynyt olo. Vaikka tätä pilkkoo ja purkaa sopiviksi osasiksi, tuntuu kuin uppoaisi yhä syvemmälle hetteikköön ja syvyyksien maailmoihin, joista aukeaa aina vain uusia ulottuvuuksia. Ja aivan riemastutttava ja oivallinen loppulause.
Upeasti ajateltu. Ravintoketju pitää olla mahdollisimman kunnossa <3
Sitkeää mutta herkullista. Heittämällä erikoisseurantaan.
 

Käyttäjän kaikki runot