Suullinen perintö

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Tämän valtakunnan kieli,
puhuri, joka kulkee lehväkaton läpi.

Heinänkorsien taivutettu muoto,
kumarrus, käytös.

Sana auringosta,
kirjain puun rungosta,
kuun valon hidas valssi hangella,

sammaleisten huulten lomasta pulppuava
purojen katkeamaton puhetulva.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, sanatonta mutta silti niin ihanaa luonnon omaa kerrontaa <3 
Yksi kauneimmista luontorunoista, joka solisee kuin keväinen puro.
Oivallusta, kauneutta, syvällistä ja hyvin omaperäistä ja runoutta uudistavaa. Upeaa!
 

Käyttäjän kaikki runot