Liitos

Runoilija Punainen Joutsen

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 15.8.2007
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.3.1985

 


Sinipunaisen tuonpuoleinen
kerälle kiertynyt käärme
vajoaa maan alle.

Ote vaunuista kirpoaa,
kuljettaja putoaa penkalle,
ja valjakon ratsut sulautuvat yhteen.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Että sellainen liitos. Eipä sitten muuta kuin elämälle kiitos! 
Aikamoisen näyn luot runollasi... vertauskuvia ja outoja tapahtumia. Pidän pelkistetystä sanomastasi.
 

Käyttäjän kaikki runot