Nimetön

Runoilija Enkelin kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kuulin mitä on tapahtunut,
tunsin kuinka sydämeni särkyi.
Olit minulle yksi maailman tärkeimpiä ihmisiä.
En sanonut usein rakastavani, mutta rakastin kyllä.
Kun näin sinut, tunsin kuinka kyyneleet tippuivat silmilleni.
En olisi ikinä halunnut nähdä sinua siinä kunnossa.
Toivoisin niin että tulisit takaisin, me kaikki ikävöimme sinua.
Toivottavasti aika parantaa haavat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot