Pojalleni

Runoilija Enkelin kyynel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinua monta kuukautta odotin saapuvaksi maailmaan ja kun se päivä vihdoinkin koitti ja sinut viereeni sain, tunsin heti jotain sanoinkuvaamatonta rakkautta sinua kohtaan.
Sinua suojelen kaikelta pahalta mitä tämä maailma kohdallesi tuo.
Kun sinun viattoman hymyn näen, sydämeni sulaa ja tunnen olevani maailman onnellisin ihminen.
Sinä toit elämääni valon ja täytit sydämessäni olevan aukon ja nyt tunnen olevani kokonainen.
Rakastan sinua poikani <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot