Siskoni hei

Runoilija maratyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdon jäädä sun luo.
Sun luonas on nii turvalline olo,
et uskallan tehä mitä vaa!

Aina ku tuun luokses
en haluu lähtee ikinä sun luotas mihinkää.

Jään sun luo yöksi
ja nukun sun sänkys alla
ja kuvittelen olevani sun pieni mörkös
joka suojelee sua pahoilta unilta.

Jotkut ajattelee et möröt on ilkeitä,
mut mä oonki erilaine pikkumörkö.
Suojelen sua kaikelta pahalta ja ilkeiltä ihmisiltä
jotka sua kiusaa tai muuten ilkeilee sua kohtaan.

Selite: 
Sonjalle omistettu! Mun ihana pikkusisko! <3 <3 <3 :)))
Kategoria: 
 

Kommentit

Pikkumörkö taitaa olla melkoisen hupaisa ötökkä.

 

Käyttäjän kaikki runot