Pieni suojelusenkeli vierelläsi

Runoilija maratyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni suojelusenkeli käveli huoneen poikki,
sammutti kirkkaan sädekehänsä ja ripusti siipensä seinälle.

Antoi hellän pusun poskellesi ja istui viereesi.

Tämä suojelusenkeli istuu vierelläsi öin
ja seuraa päivisin,
ettei sinulle satu ikäviä asioita.

Selite: 
Sinkku<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot