Joulu

Runoilija maratyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystävä rakas kuule tätä,
tekemättä jotain jätä.
Näytä kiireelle kieli
ja ota rento mieli.
Muista tähdet ja taika
unohda sitten aika.

Piparin tuoksu, kiire ja juoksu.
Ainainen hoppu, nyt se on loppu!
Seisahdu hetkeksi, lopeta touhu,
luoksesi saapuu oikea joulu!

Joulu kuulostaa kulkuselta,
joulu tuntuu pumpulilta,
joulu, en jaksa odottaa,
oi koeta kiiruhtaa.

Sytytä kyntilät,
lämmitä ensimmäinen glögi,
tunne kuinka joulun henki
on läsnä hiljaisuudessa.

Kynttilän lepatus,
pienten tassujen
tepastus vie
joulutunnelmaan.

Arjen pikku tähtiä
jos antaa pitkin vuotta,
ei joulutaivan kirkkain tähti
loista silloin suotta.

Pienen enkelin
luoksenne lähetän
ja ajatuksen
lämpimän - hän vie
mielestä kiireen ja
touhu, tuo
kotiinne ihanan
rauhaisan joulun!

Loistaa valot vanhan kirkon
hangelle alle akkunan,
kuuluu soitto suuren kellon
joulurauhan alkavan.

Pikkuinen joulukarhu hyppeli näin,
jalassa tossut väärinpäin.
Pikkuinen joulukarhu huuteli näin:
Tästä se joulu alkaa.

Selite: 
löysin eilen laatikon uumenista :)))) viime jouluna kirjotettu :D <3<3<3<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämän voisi laittaa vaikka lastenkirjaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot