luokseni palaat

Runoilija haidiih

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tulit luokseni anteeksi pyytämään, selittämään tekojasi
Sanasi ovat kuitenkin vain tuulen huminaa korvissani/
En tahdo kuulla selityksiäsi, en tahdo nähdä sinua enää
koskaan, joten jätä minut rauhaan
Loukkasit minua todella pahasti/
en anteeksi pysty sinulle antamaan,
mutta en haluisi sinua menettääkkään/
En tiedä mitä tehdä tai sanoa kun yhä uudelleen palaat
takaisin luokseni ja pyydät anteeksi antamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot