Sammuta se

Runoilija Sofina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain minä.
 

Elämänjano vahva,
niin vahva.
Niin helvetin vahva.

Ettei jaksaisi elää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä voittaa.... Hyvä.

Oi kun koskettava .. pisti hiljaiseksi.

pistän suosikkeihini

Joskus voi olla näinkin. Mielenkiintonen näkökulma.

 

Käyttäjän kaikki runot