Kun minusta tuli me

Runoilija Sofina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2009
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vain minä.
 

Luulin,
etten osaisi.
Olisin vain tavallinen ja taitamaton,
mistään tietämätön tollo.

Mutta yhtä hitaasti kuin käteni lukevat ihosi karttaa,
opin lukemaan myös itseäni,
lukemaan meitä.

Todellakin olemme Me,
emme vain sinä ja minä.
Me on iso sana
ja merkityksiä täynnä.

Monikon ensimmäinen persoona,
jota osasin ennen käyttää vain kouluaineissa.
Minä en ole vain minä.
Olen toinen meistä.

Selite: 
Kliseistä, mutta pakko kirjoittaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot