Keskeneräinen

Runoilija Isosisko

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä kun ikävä kourii.
Kun sydän pakahtuu rakkaan tuoksusta.

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä kun on pakko lähettää viesti
vaikka ei ole asiaakaan...

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä kun tuntuu mahtavalta
vain katsoa toista silmiin.

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä kun haluat jakaa unelmat kanssani.

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä kun käsi kädessä
kuljetaan metsäpolulla...

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä laiskoja päiviä sängyssä,
aamun ja päiväunien välissä suudellaan.

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä kun yhdessä nauretaan
huonolle vitsille.

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä illallisia jolloin haluan hemmotella sinut piloille.

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä kun voitaisiin tehdä se
asunnon jokaisessa huoneessa.

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä kun tunnen itseni kauniiksi
kun katsot minua...

Älä sano
ettei niitä enää tule.
Niitä hetkiä jolloin voitaisiin tanssia
vaikka kumpikaan ei osaa.

Älä sano
että niitä hetkiä tulee.
Mutta ei minun kanssani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, ihana, ihana runo!
Sinulla on totisesti lahjoja runojen kirjoittelemiseen.
Kirjoita lisää vain. (:

Ihana, ihana, ihana runo!
Sinulla on totisesti lahjoja runojen kirjoittelemiseen.
Kirjoita lisää vain. (:

 

Käyttäjän kaikki runot