Sormenpää

Runoilija Umbriel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-




Ja rakentava kritiikki kehittää.








2 AM and I'm still awake, writing a song.
If I get it all down on paper, it's no longer inside of me,
threatening the life it belongs to.


And I feel like I'm naked in front of the crowd,
'cause these words are my diary, screaming out loud
and I know that you'll use them, however you want to.
-Anna Nalick
 

minä näin sinut

peiton alla, vasemmalla kyljellä

hymyilin

kuljetit hiljaa minun selälläni
ja pidit silmiä kiinni

ja jossain lihan alla sota tyyntyi

sinun hengityksesi tahtiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sormenpäästä on Paljoon.

Hieno.

Voimakkaan tunteellinen ja koskettava runo, suloinen :)

Kuva piirtyy mieleen.

Wau !
Tässä on jotain erityistä sähköä ja sykettä.

vahvaa ja kaunista

Pidin kovasti.

Lämmintä ja kaunista :)

ihana!

Valloittavan hellä hetki.

Kauniisti sormenpäillä kirjoitettu ja kielikuvilla kiedottu on runosi.

pidin runostasi!

Kaunis ja vahva, tunnelma täynnä intohimoa ja intiimiä läsnäoloa. Lukunautinto.

 

Käyttäjän kaikki runot