Juhannusautoilua

Runoilija Anuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sellainen pikkuinen tytöntyllerö, joka mahdollisuuksien mukaan purkaa tunteitaan paperille. Luomiskykyä löytyy, mutta ulosanti ei aina ihan toimi. Pitänee jatkaa harjoittelua. ;)
 

Hrrr, vrumm, vrumm.
Viuh... Viuh... Viuh...
Diuppa diu diu, diu diu, diup pam pam.
Krrshh! Kriiks!
Hih hih... Hmmm... Jump. Jump. Jump...
Huhuuu... Huhuuu... Huhuuu..
Khooh, phiuh, kroooh...
Tsirp tsirp! Tsirp tsirp!
Hrrrr, Vruuuum, vrummm.
Bzzz, Bzzz, Bzzz, B....
Pläts!

Vihreää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot