Harson läpi

Runoilija naiveillusion

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 10.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viime keväänä
minä näin

miten pelko pystyy särkemään
kaiken sen kauniin
mitä kaksin voi olla

Ja nyt pelkään
etten pysty enää tuntemaan
kuinka lähellä olit
ja kuinka kosketit

höyhenen lailla
ja katselit varovasti
kuin harson läpi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot