Nimetön

Runoilija remus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pelästyin, kun näin
miten pieni äitini on
polvistuneena lattialla,
pidellen pientä veljeäni

jonka itku täytti koko tilan
se oli niin suuri
ettei sitä voinut taltuttaa

ja minä lähdin ulos ovesta
enhän ole enää täällä olemassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot