ja se poika on kuin joki

Runoilija päivyt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2007
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 15:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

väsyneen rantaviivan poisti
jäisen rintakehän
kohmettuneen sisältä

ehkä harkittuaankin
ajoi loppuun sen
elämänmitan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot