Rakkaus on kuin ruusu

Runoilija SHIR0U-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tähän aattelin laittaa selvennyksen kaikille. Oon entiseltä nickiltäni s i n i , joten siinä syy jos runoni kuulostaa tutuilta tai muuta vastaavaa. (nick ei löydu enää käyttäjistä, mutta poistin kaikki runoni ja siirsin osan hieman muutettuina tänne...) että näin...
 


Rakkaus.
Niin kaunis ja lumoava,
mutta niin vaikeamaastoinen ja piikikäs.
Hyvät ajat ovat kuin tanssia ruusun terälehdeltä toiselle,
mutta huonoina aikoina piikit pistävät meitä ja viiltävät
meihin haavoja.


Kun rakkaus on tyytyväinen ei ole ongelmia.
Mutta jos joku suututtaa sen,
se piikittelee ja tökkii.
Juonii ansoja ja tuhoaa kaiken.
Se on vaikea saada leppymään.


Rakkaus on myös helposti haavoittuva.
Se tarvitsee kaiken mahdollisen ravinnon,
että se pysyy elossa ja kukoistuksessaan.
Jos sen unohtaa hetkeksikkään se alkaa kuihtua.
Mutta silti se on niin tärkeä ja tarvitsettava.


Raakkaus on kuin ruusu.
Niin kaunis, mutta piikkisä.
Niin lumoava, mutta niin oikukas.
Niin vahva, mutta samalla niin heikko.
Sitä se rakkaus on.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot