"Mikä tuo teidän juttu oikein on?"

Runoilija 21323ae14250aaba566cd64262be800b

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.8.2007
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

"Saanko soittaa?
En saa soittaakaan,
vain televisiossa saa."

"Diagnoosisi on helpottava
ja olet muutenkin mukava"

"Ja sitten olin vapaa"
 

Kohautat olkiasi
kunpa tietäisit edes itse

Välimatkojen päähän on niin
vaikeaa nähdä mitä toinen ajattelee

Kun kasvotusten tavatessakin
puhuminen vain unohtuu

Ja niinä harvoina aamuina
toisen kyljestä herätessä
osaat vain tuijottaa hiljaa
niihin silmiin joiden silmäripset
ovat niin kovin pitkät

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeutta ja surua on tässä hyvässä runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot