Hidasta

Runoilija 21323ae14250aaba566cd64262be800b

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 5.8.2007
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 23:04

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
16.4.2024

"Saanko soittaa?
En saa soittaakaan,
vain televisiossa saa."

"Diagnoosisi on helpottava
ja olet muutenkin mukava"

"Ja sitten olin vapaa"
 

Sä keräilet levyjä sun vinyylisoittimeen
ja kuuntelet niiltä old school räppiä

Kuljet päivät sumussa
korvalappustereot korvilla

Pimeän aikaan yksin kaupungilla
lumen sataessa jostan tyhjyydestä

Päässäs pyörii lyriikoita ja
jalat kävelee biittien tahtiin

Odottelet kesää kaipaillen nurmikoita
joilla loikoa tsiigaillen pilviä

Ikkunalaudalla dyykattu ghettoblaster
ja seinään nojaamassa vanha rullalauta

Juot kuppitolkulla kahvia
uppoutuen viivoihin paperilla

Lattiat täynnä kyniä, tusseja, pensseleitä,
luonnoslehtiöitä ja lehdistä leikattuja kuvia

Tägäilet iltamyöhään baarien vessoihin
muutaman olut tuopin jälkeen

Et saa pahemmin mitään aikaan
päivien lipuessa vain ohitse hidastettuna

Etkä tiedä vieläkään mitä haluat elämältäsi
vaikka voit jo äänestää vaaleissa
ja ottaa vaikka lainaa jos siltä tuntuu

Opiskelet taidetta vaikka tiedät
ettet tule saamaan sillä töitä

Et jaksa välittää vaan annat olla

Selite: 
I walk alone - Billa Qause
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei tiedä mitä elämältä haluaa,vaikka olisi vanhempikin. Ihanaa,että vinyylilevyjä on taas alettu tekeen enemmän. Hyvä runo:)

Ensin huomasin Sydänsydämen lyriikat ja sitten uppottauduin jokaiseen runoosi. Tykkään näistä kaikista. Toivottavasti kirjoittelet edelleen
 

Käyttäjän kaikki runot