en mitään

Runoilija kaktusmaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki tekstit on paskoja sry en osaa enää kirjottaa oon tyhmä ja palaan sitku osaan taas kirjottaa
 

minä olen lehdetön puu
värittömät silmät
jo aikoja sitten sokeutuneet

epämiellyttävät sormet kurkussa
tahra lakanoissa
hius ruoassa

kliseiden viidakkossa vilistävä eläin
tai oikeastaan hyönteinen

Selite: 
äh. musta tuntuu arvottomalta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot