mitä jos on mutta off

Runoilija kaktusmaailma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki tekstit on paskoja sry en osaa enää kirjottaa oon tyhmä ja palaan sitku osaan taas kirjottaa
 

keskellä yötä liikennevalojen loisteessa
sinä ja minä
mutta sinä et ollutkaan

aamunkajossa kuvittelen omistavani maailman
ja niin omistankin
pudotan maapallon reunalta ne jotka eivät miellytä

tunnelmassa oli jotain vialla
vai oliko vika kenties syvemmällä
siellä mihin muut eivät näe

lue minut alusta loppuun
ja tajuat
et ymmärtänyt sanaakaan eikä haittaa

ja minä tein sen taas
itkeskelin päiväni palasiksi
vaikka lupasin että kaikki on hyvin

Selite: 
:-----------)) eihän elämästä enää edes juovu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot