Kärpänen

Runoilija Syyskahvila

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihminen, joka ei ole aijemmin kirjoitellut runoja. On aika kokeilla rohkeasti uutta harrastusta!
 

Se ei jättänyt minua rauhaan.
Se ilmestyi jostakin kolostaan.
Pörräten korvani juuressa
päivän, toisen, kolmannenkin.
Runokärpänen heräsi talvihorroksestaan!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot