Runo Sinulle

Runoilija Syyskahvila

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ihminen, joka ei ole aijemmin kirjoitellut runoja. On aika kokeilla rohkeasti uutta harrastusta!
 

En odottanut sinun tulevan elämääni,
en sitä toivonut.
Tulit kuitenkin.

Tulit ja vaikutit monella tapaa.
Avasit silmäni näkemään
muutakin kuin mustavalkoista.

Haluan lausua sinulle kiitoksen
kaikesta hyvästä minkä mukanasi toit.
En unohda Sinua koskaan.
Olet aina mukanani ajatuksissani, sydämessäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Menneen rakkauden kaipuusta
kertoo runosi jossa on
kaikki elementit mitä rakkausrunossa
pitääkin olla.

Tätä lukee mielellään.

 

Käyttäjän kaikki runot