Sellasia.

Runoilija nuunuup

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä katsoit minuun,
minä rakastuin sinuun.

Sinä kosketit minua,
minä pakenin sinua.

Sinä suutelit minua,
minä en voinut irroittaa.

Sinä satutit minua,
minä rakastin vain sinua.

Sinä hylkäsit minut,
minä jäin kaipaamaan sinua.

Iltaisin itkemään tyynyyn,
muistelemaan kasvojasi.
muistamaan lämmintä kosketustasi joka sai minut värisemään.

Sinä lähdit,
minä jäin.

Kaipaus soi kauniina illan tuulessa.
Ehkä vielä joskus palaat.

Selite: 
sellasia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
nuunuup yksinkertaista. 2.2.2014 0 Runo
nuunuup Liikaa. 14.10.2013 0 Runo
nuunuup y 28.10.2013 0 Runo
nuunuup .. 13.1.2014 0 Runo
nuunuup näimpä. 3.11.2013 0 Runo
nuunuup Nimetön 30.10.2012 1 Runo
nuunuup !!!! 29.5.2013 0 Runo
nuunuup . 16.3.2013 0 Runo
nuunuup Sellasia. 30.10.2012 0 Runo
nuunuup se 18.2.2013 0 Runo