Nimetön

Runoilija repeatit

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minulla on ikävä

vastahan suljit oven perässäsi
suukotit hyvät yöt
sanoit soittavasi huomenna

jälleen kerran kuiskaan
rakastavani sinua

olet jo kadonnut yöhön

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa kerrontaa hienossa runossasi

Joskus se vain menee. Rakkaus ikävöi. Upea on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot