19.12.09

Runoilija sjamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on sydämen valumaa...
 

Sanoit, olevasi kanssamme aina,

Urheana, tukisit vaikka,

Voi, maailma satuttaa,

Iloisena, vaikka koit tuskaa.

Selite: 
R.I.P
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot