Kosketus

Runoilija Orvokki46

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1946
Facebook:

 

Kosketus

käsi lämpöinen

poskea koskettaa

hellyyden ailahdus

mieleen kohoaa

Selite: 
Aamuajatuksia <3 <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Runollinen kosketus. Tervehdän kädestä syntymäpäiväsankaria!

Se on niin pienestä kii...

Suloinen.

Herkkyydessään vavisuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot