Kiitos

Runoilija Orvokki46

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 13:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
16.12.1946
Facebook:

 

Kiitos

Kiitos kiitos

Usein sanon kiitos

mihin on unohtunut

Ole hyvä

Sen aamulla huomasin
melkein mieleni pahoitin

parannan tapani

itselleni niin lupasin

vannomatta paras

Selite: 
Aamuajatuksia. " Itsekasvatusta"
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella puhuva runo.Opetti minuakin.Hyvä.

Liian harvoin kiitosta annamme. Hyvää syntymäpäivää.

Niimpä!!
Nepä olokee hyvä , kiitos ja anteeks onnii niitä arkisija sanoja jotka pyrkiivät unohtummaan.

Hienosti kirjoitettu toive. Rytmi hyvä, loppu yllättävä.

Aamuajatukset ovat aina parhaita. Hieno teksti.

Kiitos runo kauniin sanoin.
Onnea syntymä päiväs johtosta,
Onnea ja iloa tulevaan.

Minä alakaan heti !!
OLE HYVÄ !!
TÄSTÄ TULOO IKÄTOVERILLE
ONNITTELUJA MERKKIPÄIVÄNÄ ;-))
OLE HYVÄ !!

Nämä pienet kohteliaisuudet ovat nykyään kortilla.
Lapset oppivat ne esimerkin voimalla.
Mukavaa syn tymäpäivää.

~ Hyvää Syntymäpäivää Runoystävälle Toivotan ~

Hienoja ajatuksia runossasi.
Kumpa muistaisimmekin vaatia myös itseltämme, eikä aina vaan muilta.
Sinulle Syntymäpäivä Onnittelut! ole hyvä:)

Sydänlämmintä Syntymäpäivää pakkaspäivän keskelle !

---<--<--@ @-->-->----

 

Käyttäjän kaikki runot