Lavapelkoa

Runoilija Lamer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei koskaan mitään, josta ei voisi kiittää.

Kiitos kaikille runojeni lukemisesta ja piristävistä arvosteluista!
Niitä on aina ihana lukea, joten palautetta olisi kiva saada jatkossakin. ^^
 

Kuminen olkain
tsäp vain, napsahti poikki
vaikka tukkakin
oli juuri laitettu
ei nyt! tahra šaalissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot