Sinua varten

Runoilija Pupu82

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.5.2011
Viimeksi paikalla: 27.3.2024 10:30

Asuinpaikka: Alavus
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1982
Facebook:

 
1. Mä istun huoneen hämärässä meitä miettien,
sä albumista repinyt oot kuvan jokaisen.
En eilen vielä tiennyt että jäisin kyyneliin
kun toisillemme sanat kauniit hiljaa lausuttiin

CH: Sinua varten kukkii maa
ja iltataivas punertaa.
Sinua varten loistaa tähdet kirkkaammin
Sinua varten luotu on
nuo aamusäteet auringon.
Sinua varten olen täällä minäkin.

2. Nyt tähtikirkkaan taivaan alla saavun puutarhaan
ja tähdenlento tekee matkaa linnunradallaan.
Suihkulähteen vedenpintaan sun kasvot heijastuu
mä niitä kohti kurkotan, mut pinta rikkoutuu.

CH: Sinua varten kukkii maa
ja iltataivas punertaa.
Sinua varten loistaa tähdet kirkkaammin.
Sinua varten luotu on
nuo aamusäteet auringon.
Sinua varten olen täällä minäkin.
(Sinua varten olen täällä vieläkin)
Selite: 
Taas syntyi tällainen sanoitus, joka samantien varattiin sävellettäväksi :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, loistava sävellys tulee tähänkin lauluun, se on varmaa.
Kaunis 🌸🌸🌸
 

Käyttäjän kaikki runot