Arkiston uumenista9

Runoilija Coruno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18 vuotias runotyttö.
Elän avomiehen ja kahden koirani kanssa. Perhe on mulle kaikki kaikessa. Sairastan masennusta ja pahanolon hetkistä yleensä saankin inspiraationi. Kommentoikaa luettuanne runoja! KIITOS :) Olen Tampereelta muuttanut Seinäjoelle 2011 keväänä. Seinäjoki tuntuu ihan hyvältä nykyiseltää. Mie kirjoitan sellaisii huonoi nuoren naisen kasvutarinoita. Arvostelu/Kritiikki enemmän kun tervetullutta..
 

Viimeaikoina olen palellut ja ollut kunnolla jäässä,
kai sitten itkenytkin oon vähän.
Aamulla tien poikki loikki jänis ja se juoksi karkuun
Minä olen rikkonut vahingossa jo kolme kuppia.

Minä en ole vahva ihminen, olen rikki
Ja vaikka välillä paremmalla menestyksellä
yritän olla ehjä.. Rakastunut ja ehjä.

Minun piti etsiä taas kaapista ne pillerit, jotka ehkä,
KUKA TIES, tuovat hymyn takaisin kasvoilleni.

Koska sinä et ymmärrä,
miksi minä olen näin onneton.

Ikkunastamme voi nähdä sateenkaaren,
melkein, jos katsoo tarkasti.

Sinä et ymmärrä miksi olen näin onneton.
" Vaikka seksi on loistavaa, onhan? "

Selite: 
2011alku
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot