Arkiston uumenista8

Runoilija Coruno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18 vuotias runotyttö.
Elän avomiehen ja kahden koirani kanssa. Perhe on mulle kaikki kaikessa. Sairastan masennusta ja pahanolon hetkistä yleensä saankin inspiraationi. Kommentoikaa luettuanne runoja! KIITOS :) Olen Tampereelta muuttanut Seinäjoelle 2011 keväänä. Seinäjoki tuntuu ihan hyvältä nykyiseltää. Mie kirjoitan sellaisii huonoi nuoren naisen kasvutarinoita. Arvostelu/Kritiikki enemmän kun tervetullutta..
 

Melatoniinia ja masennuslääkkeitä
Tähänkö ollaan tultu?
Tunnen suurta epäonnistumisen inhoa.
Miten minusta tuli tälläinen epäonnistunut nainen?
Ruma ja poikkinainen, käyttökelvoton.

Sitä minä olen miettinyt, paljon ja enemmän.
Että miten tähän päädyttiin
ja kuinka tähän jouduttiin, mutta en osaa vastata,
Sillä viimevuodet ovat laukanneet aika lailla ohi.

Silmät kiinni oli niin perkeleen helppo elää ja hengittää.

Mutta nyt en saakkaan enää silmiäni niin,
enkä öisin unen päästä kiinni.
En edes hymykuopistani.

Tämä tarina meni rikki jo otsikoissa.

Selite: 
Minun tarinani, kun synnyin rikkinäiseen perheeseen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot