Arkiston uumenista6

Runoilija Coruno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18 vuotias runotyttö.
Elän avomiehen ja kahden koirani kanssa. Perhe on mulle kaikki kaikessa. Sairastan masennusta ja pahanolon hetkistä yleensä saankin inspiraationi. Kommentoikaa luettuanne runoja! KIITOS :) Olen Tampereelta muuttanut Seinäjoelle 2011 keväänä. Seinäjoki tuntuu ihan hyvältä nykyiseltää. Mie kirjoitan sellaisii huonoi nuoren naisen kasvutarinoita. Arvostelu/Kritiikki enemmän kun tervetullutta..
 

Nukuin tänään neljääntoista.
Alusta asti kaikki on tuntunut taas pahalta.

Hengittäminenkin käy
päivä päivältä vain raskaammaksi.

En saa elämästä enää kiinni.
Näin se menee, kaikki päivät liukuu ohitseni.
Nukun vähän,
vaan hups, nukunkin kolme ja puoli tuntia lisää.

Unettomat yöt ovatkin vaihtuneet unettomiksi päiviksi.
Ahdistuskuolemia.

Minulla ei tunnu olevan mitään minkä takia nousta.

Patterien lämmittäessä pirttiä yöperhoset heräävät, keskellä talvea, niin. Minun seurakseni.

Ja ne ovat niin kauniita.

Selite: 
2010-2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot