Arkiston uumenista4

Runoilija Coruno

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

18 vuotias runotyttö.
Elän avomiehen ja kahden koirani kanssa. Perhe on mulle kaikki kaikessa. Sairastan masennusta ja pahanolon hetkistä yleensä saankin inspiraationi. Kommentoikaa luettuanne runoja! KIITOS :) Olen Tampereelta muuttanut Seinäjoelle 2011 keväänä. Seinäjoki tuntuu ihan hyvältä nykyiseltää. Mie kirjoitan sellaisii huonoi nuoren naisen kasvutarinoita. Arvostelu/Kritiikki enemmän kun tervetullutta..
 

Taas kerran tunnen ainoastaan vihaa itseäni kohtaan.
Kaikista kiertely-yrityksistäni huolimatta,
vain silkkaa vihaa.. Ehkä tunnen myös ripauksen sääliä.
Itseäni kohtaan.

Miksi minä kohtelen itseäni näin huonosti?
Halveksuvasti.

Mitä jos, minulla olisikin, tosiaan,
ihmisarvoa?
Voisihan minulla olla sekä elämälläni.
MERKITYSTÄ.

Vaikka kuinka yritän lohduttaa itseäni ajatuksella,
ettei kaikki olisikaan omaa syytäni
vaan sen miehen, tai edes jonkun niistä?

Sitten havahdun taas.
Kuinka olen niin kamala nainen.

Selite: 
2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot