Rakkaus

Runoilija be89e9281eaf5b7db7623addc2b91b7a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.2.2013
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Tunteellinen, herkkä, onnellinen nuori nainen :)
 

Olimme joskus kauan sitten haavoittuneita/
Me korjasimme toisemme/
Luultiin, että tästä ei tulisi mitään, mutta oltiin väärässä/
Olemme kokeneet elämässä kaikenlaista/
Mutta ollaan päästy yli kaikesta/
Oli vaikeeta uskoo, että löydettäisiin oikeeta jonka kanssa jakaa ikuinen elämä/ Tutustuttiin toisiimme paremmin/
Tunteita tuli puolin ja toisin/
Kunnes tulin sinun luoksesi ensimmäisen kerran/
Tutustuimme vielä paremmin naamatusten toisiimme/
Sitten tapahtui se hetki, kun tajusimme/
Me kuulutaan yhteen, siinä on se oikea/
Tästä tuli meidän todellinen rakkaustarinamme/
Yhdessä olemme/
Jaamme ilot sekä surut/
Olemme voittaneet ylä ja ala-mäet/
Olemme luvanneet toisillemme olevamme yhdessä ikuisesti/
Ja se lupaus on todistettu sormuksillamme/
Meidän kihlaus on lupaus ikuisesta elämästä/
Meidän väliin ei tule mikään/
Kukaan ei pysty erottaa meitä/
Rakastamme toisiamme tosissamme/
Kukaan ei voi meitä estää olemasta yhdessä/
Ei välitetä mitä muut ajattelevat ja sanovat/
Sillä meille on tärkeää se, että olemme onnellisia yhdessä/
Saamme olla lähekkäin/
Suudella toisiamme/
Tuntea toistemme hengitys, läheisyys ja hellyys/
Vain sillä on väliä ja merkitystä/
Meillä ei ole kiire mihinkään/
Naimisiin mennään kun tuntuu oikeelta/
Perhettä perustetaan kun ollaan valmiita siihen/
Elämää on vielä edessämme/
Tärkeintä on se, että saamme olla yhdessä/
Rakkautemme voittaa kaikki hyvät ja pahat/
Turvaudutaan toisiimme kun jokin on huonosti/
Lohdutetaan kun on paha olla/
Syleilemme toisiamme aina/
Hellyyttä ja rakkautta annamme toisillemme/
Kukaan ei voi meidän rakkauttamme pilata/
Päiviä, kuukausia ja vuosia tulee lisää/
Rakkautemme vahvistuu päivä päivältä/
Mikään ei saa meidän suhdettamme rikkoutumaan/
Sillä rakkautemme on vahvaa ja aitoa/
Tästä se alkaa meidän ikuinen elämämme yhdessä ikuisesti/

Selite: 
Rakkaus, tunteet ja elämä
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot