Menehtynyt toiveet

Runoilija be89e9281eaf5b7db7623addc2b91b7a

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.2.2013
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Tunteellinen, herkkä, onnellinen nuori nainen :)
 

Vuonna 93 synty tyttö tänne suomeen/
Ei osannu yhtää aavistaakkaa/
Et kui julma tää maailma osaa ollakkaa/
Koulu vuos koitti ja löysi kavereit sielt/

Kunnes tyttöö alettii syrjii/
Frendit autto ain kaikes mis vaa voi/
Iltoi yhes vietti ja musiikki soi/
Tyttöö kiusattiin ulkonäön vuoksi/
Kotiin itkien juoksi/

Tyttö lähti koulust mieli ihan maas/
Hänet yksin jätettii taas/
Opetkaa ei välittäny mistää/
Paha olo kasvaa vaa lisää/
Hän on tehnyt kaikkensa/
Mut silti saa kaike paskan niskaa/

Tuli ikää lisää/
Ja pääs ammattikouluu sisää/
Mut tyttö parkaa kiusattiin edellee/
Yöt täyttyy pelkkää itkuu/
Vaihtoi kouluu ja paikkakuntaa/
Ja tapaa siel pojan ihanaan/

Mut poika oli varattu/
Saman tien uuteen tyttöö ihastu/
Poika jätti tytön edellisen/
Vähä aikaa kulu erost/
Poika halus uuden tytön kaa jo seurustel/
Kaikki oli hyvi siihe asti/
Ku tyttö poikaa satutti pahasti/

Hän oli taas ihan maas/
Poika ei suostunut ees kuuntelemaa/
Mont vuot kului puhumatta toisillee/
Ja huonot suhteet jatku edelleen/

Taas vaihto paikkakuntaa/
Silti tätä kiusattii sokeesti/
Hän tapas pojan uuden/
jonka kans oli onnelline/

Kunnes heille tuli ero/
Hän ei tiedä syytä ollenkaa/
Vähän ajan päästä/
Tyttö tapas äänekoskelaise/
He olivat onnellisia yhes/

Kun seki muuttu paskaks/
Tyttö pakkas kamat ja lähti himaa takas/
Poika soitti hetken pääst haluavansa tytön takas/
Hän ei halunnu enää murtuu palasiks/
Päätti olla ilman tätä jätkää/

Murtu tunteet alas/
Päätti ottaa yhteyt toiseen/
Pelkäsi, et poika ei suostu puhumaa/
Kaiken paskan jälkee/
Sai hänee yhteyden/
Kunnes tyttö loukkasi poikaa taas/

Oli mieli uudestaa maas/
Sai asiat puhuttuu/
Mut he eivät palaa enää takas/
Tyttö on ihan onneton/
Syyttää itseään kaikest/
Eikä anna itsellee anteeks/

Elämä on koetellut/
Isäpuoli ja exä hakkasi usein/
Ei kestä enää mitää/
Hän meinaa päättää päivänsä/
Monta kertaa yritti/
Ei kuitenkaa pystynyt siihe/
Ei tiedä mitä tehdä, toivo oli menetetty/
Mitää ei tuu saamaa irti mistää/

Selite: 
Kertoo minun elämästäni ja kokemuksistani
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot