Ninamarialle

Runoilija androidea

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yksinäinen 26 vuotias mies Kokkolasta. Viimekerrasta kun olin naisten kanssa tekemisissä on 12 vuotta, haluaisin joskus löytää naisystävän, mutta en enää usko sen olevan mahdollista.
 

Sydämeni suljin, salasin
Kulkujeni kaaret, karkasin
Matkojeni mitat,
Muistelen,

Rakastan,
Rauhan suot, suojani
Laulan sulle luojani.

Viel' väre vieno vierailee,
kun hymy huulia hyväilee,
sielut saavat sylissä,
kulkea kädet käsissä,

Yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täynnä vahvaa tunnetta, silti herkkyyttä.
Rakkautta.
Kaksi viimeistä säkeistöä veivät minut mennessään.
Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot