Käärmeenpalvontaa

Runoilija androidea

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yksinäinen 26 vuotias mies Kokkolasta. Viimekerrasta kun olin naisten kanssa tekemisissä on 12 vuotta, haluaisin joskus löytää naisystävän, mutta en enää usko sen olevan mahdollista.
 

Valveunessa: Soljuvat raajattomat verkkaisesti esiin, kiipeävät keskeltä kaatuneiden, katkenneiden oksien ja paljaiden vielä mullantuoksuisten juurien. Sumuinen maailma jakaantuu kahteen puolikuuhun - tarkasti iirikset eroittavat. Kertomatta kuiskivat kiertyessään korkealle, liukuvat ylemmäs kietoutuen tiukemmalle, karmeille, nojille, risteille riippumaan. Viattomat vaipuneena vallasta -juopuneena jumalattomat.

Naiset rakastuvat [ ] lupauksiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot