Jäätyneitä kukkia

Runoilija androidea

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yksinäinen 26 vuotias mies Kokkolasta. Viimekerrasta kun olin naisten kanssa tekemisissä on 12 vuotta, haluaisin joskus löytää naisystävän, mutta en enää usko sen olevan mahdollista.
 

Kurjat, vääntelevät käsiään ja kurottavat kohti valoa. Kuura ryömii yli kamaran, ja unohdus, pimeydellään heidät kahmaisee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hienoa kuvailua..Itsekkin kun pystyisi samaan..

 

Käyttäjän kaikki runot