Joku runonen

Runoilija androidea

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yksinäinen 26 vuotias mies Kokkolasta. Viimekerrasta kun olin naisten kanssa tekemisissä on 12 vuotta, haluaisin joskus löytää naisystävän, mutta en enää usko sen olevan mahdollista.
 

Kaunis askel keveä,
Hempeä laulus heleä,
Neito hento norja,
naurus sointu sorja,
hyytää hymys viileä

itseksensä peilailee,
lempihovissaan,
huviksensa kiertelee,
vaskipatsaitaan,
vierellensä vertailee,
valepuvuissaan.

Leikiten poimit kämmeniltä,
Punnitset painon sydämmiltä,
mi korutonna kuohus,
se arvotonna pauhus,
Rakkauden riistät hylätyiltä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Voimakas ja kaunis...!

 

Käyttäjän kaikki runot