Peilinen

Runoilija androidea

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yksinäinen 26 vuotias mies Kokkolasta. Viimekerrasta kun olin naisten kanssa tekemisissä on 12 vuotta, haluaisin joskus löytää naisystävän, mutta en enää usko sen olevan mahdollista.
 

Viikonloppu hiljainen,
kelaat kaitafilmin,
Muistoihin eilisen,
palaat surusilmin,
Ei sammunut aurinko noussutkaan,
pois malttanut murheitas hehkumaan,
yhä yössä yksinäsi, uneton,
turta sydän syrjälläsi,
inha kylmä sisälläsi,
kunpa jaksaisit kohdata huomisen,
vielä tahtoisit levätä hetkisen,
tummat pilvet taivahalla,
puhdas sade kaikkialla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot